Over mij

Na lange tijd gewerkt te hebben voor landelijke lifestylebladen, verlangde ik weer naar een leven zonder deadlines. Het begin van de coronapandemie was voor mij een mooi moment om de knoop door te hakken.
Sindsdien leef ik me uit in mijn atelier, waar ik collages maak. Iets wat ik daarvoor wat kleinschaliger deed.
De liefde voor papier was er namelijk altijd al. Scheuren, knippen, plakken, schuiven en beschilderen van papier is voor mij net zo rustgevend als yoga misschien is voor een ander. Ik kan me er helemaal in verliezen.
Mijn ervaring deel ik graag door middel van het geven van workshops. De mogelijkheden zijn heel divers, kijk daarvoor op de betreffende pagina!
Mijn collages zijn altijd ‘vrij werk’, maar ik vind het ook speciaal om voor een bijzondere gelegenheid, samen met een ‘opdrachtgever’, foto’s en andere attributen in een memorieboard te verwerken, in een één op één atelierdag. Denk aan een jubileum, bijzondere trouwdag of afscheid.
De resultaten van al mijn activiteiten zijn te vinden op deze site.
Mijn werk is regelmatig te zien tijdens atelierroutes en exposities, of na een afspraak in mijn atelier.
Welkom!

Cora Westerink

After working for a long time for national lifestyle magazines, I longed for a life without deadlines again. I write daily, my camera is always within reach, but I am increasingly enjoying myself in my studio, where I make collages.
The results of all these activities can be found on this site.


Reproducties van collages zijn te verkrijgen bij Werk aan de Muur.