Over mij

Papier heeft mij altijd geïntrigeerd. De structuur, patronen, de geur.
Hoe het scheurt, verweekt, kleur opneemt of rimpelt.
Bij het maken van collages kun je dat allemaal beleven. Never a dull moment.
Sinds het beëindigen van mijn schrijfbedrijf, aan het begin van de coronapandemie, ben ik dan ook veel in mijn atelier te vinden.

Voor mij kan de inspiratie voortkomen uit één enkele snipper of afbeelding, die diepere gevoelens raakt en het thema en de hoofdkleur gaat bepalen.
In mijn collages verwerk ik alle denkbare soorten papier, textiel, acrylverf, inkt, krijt, gedroogde natuurmaterialen en wat ik verder een toevoeging vind.
Scheuren, knippen, plakken, schuiven en beschilderen van papier is voor mij net zo rustgevend als yoga misschien is voor een ander.
Ik kan me er helemaal in verliezen.

Ervaring deel ik graag door middel van het geven van workshops. De mogelijkheden zijn heel divers, kijk daarvoor op de betreffende pagina!
Mijn collages zijn altijd ‘vrij werk’, maar ik vind het ook speciaal om voor een bijzondere gelegenheid, samen met een ‘opdrachtgever’, foto’s en andere attributen in een memorieboard te verwerken, in een één op één atelierdag. Denk aan een jubileum, bijzondere trouwdag of afscheid.

De resultaten van al mijn activiteiten zijn te vinden op deze site.
Mijn werk is regelmatig te zien tijdens atelierroutes en exposities, of na een afspraak in mijn atelier.
Welkom!

Inspiration is always so close! One scrap of paper can be enough!

After working for a long time for national lifestyle magazines, I longed for a life without deadlines again. I write daily, my camera is always within reach, but I am increasingly enjoying myself in my studio, where I make collages.
The results of all these activities can be found on this site.


Reproducties van collages zijn te verkrijgen bij Werk aan de Muur.