Cursusagenda 2024

De voorjaarsworkshops in mijn atelier en op locatie zijn vol!
In het najaar start ik weer met een nieuwe reeks: snuffelworkshops, verdiepingsworkshops, collagepapier maken, kaarten maken en natuurlijk de befaamde kerstkaartworkshop. Wil je in september de nieuwsbrief ontvangen waarin de data bekend worden gemaakt vóór ze op de site komen, geef dan je mailadres door via het formulier onderaan de pagina!
Uitleg over de workshops vind je HIER

OVERZICHT GEPLANDE WORKSHOPS | voorjaar 2024

DE KLINKER WINSCHOTEN | WESTERWOLDE RIJGT tuinen en kunst

Tijdens mijn expositie (april, mei en juni) in het cultuurhuis De Klinker in Winschoten geef ik 2 gratis miniworkshops in de bibliotheek.Tijdens het tuin- en kunstevenement Westerwolde rijgt laat ik je graag kennismaken met de collagetechniek d.m.v. het maken van een wenskaart:

Donderdagmiddag 20 juni van 14.00 tot 16.00 uur. Opgave vooraf niet nodig. Kijk hier voor meer info.

VERDIEPINGSCURSUS, DRIE DELEN VAN ONGEVEER 3 UUR || € 125

Bij voldoende aanmeldingen worden in overleg 3 dagdelen geprikt. Overweeg je zo’n cursus, geef dan, zonder verplichtingen, je voorkeursdag door via het contactformulier, zodat ik daar rekening mee kan houden bij het plannen.
Deed je al een snuffelworkshop, dan kun je met korting inschrijven voor de driedaagse. Het is handig als je die basistechnieken al onder de knie hebt, maar het is geen vereiste.
Uitgebreidere beschrijving HIER

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LuxepoesCora-Westerink-3-1015x1024.jpg


Met onderstaand formulier kun je aanmelden of meer informatie vragen!